« Wstecz
Nie możesz dodać odpowiedzi - zaloguj się

Napisano: 37 mies. temu
Autor: adzia551
TESTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIREKT I ALLES KLAR
WITAM !!!!!!!!! Mam do sprzedania testy nauczyciela KONIEC ZŁYCH OCEN !!!!!!!! WPŁATA NA KONTO-TESTY JESZCZE DZIŚ U CIEBIE ! *Upstream Test Booklet WSZYSTKIE poziomy ! 8 ZŁ * English File Pre-Intermediate NEW * New English File Intermediate Test Booklet with a key * New English File - Elementary Test Booklet with a key * New English File -Basic Matura Tests 8 zł *New Headway Tests różne poziomy * Język angielski matura na 100% - arkusze maturalne [POL] Author: Radosław Brzozowski, Tom Booth, Roy Haworth, Dan Elloway Publisher: Wydawnictwo Szkolne PWN * New Matura Matrix * Matura Repetytorium z testami Język Angielski Poziom Podstawowy MacMillan Answer Key Niemiecki Alles Klar TESTY WSZYSTKIE POZIOMY !! DIREKT TESTY !!!! cena 5-10 zł format pdf Adzia_19@poczta.fm

Napisano: 34 mies. temu
Autor: nilsax
Testy
Witam, mam do zaoferowania testy : - Alles Klar 1ab, 2ab, 3ab – starsze wydanie, zakres podstawowy wraz z odpowiedziami do książki - Alles Klar 1ab, 2ab – nowe wydanie, zakres podstawowy wraz z odpowiedziami do sprawdzianów i książki - Alles Klar 1ab, 2ab – (HIT!!!) – nowe wydanie z podziałem na grupy, zakres podstawowy. Te sprawdziany dopiero się ukazały i są najczęściej używane przez nauczycieli - Alles Klar 1ab, 2ab wydanie rozszerzone z podziałem na grupy - Alles Klar – 2ab - nowe wydanie, rozszerzeniem - Direkt 1a, 1b, 2a, 2b, 3a (wraz z opowiedziami) - Direkt – testy diagnostyczne - Matura Solutions wszystkie poziomy - Marura Success wszystkie poziomy - Pomogę także napisać jakieś wypracowanie itp… w języku niemieckim lub angielskim - Posiadam także wiele innych testów Kontakt: GG:13010355 (często na niewidoku)
Aby odpowiedzieć musisz się zalogować

Napisano: 34 mies. temu
Autor: myszka0015
xddd
xddd mam tylko tyle do powiedzenia xD

Napisano: 3 mies. temu
Autor: allesklar
Re:TESTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIREKT I ALLES KLAR
Tutaj są wszystkie za darmo: http://forum.ilock.pl/Thread-Sprawdziany-Alles-Klar-Testy-2a-i-2b-podzia%C5%82-na-GRUPY